VEDENSÄÄSTIMET

 

Greonia Oy tarjoaa erilaisia vedensäästimiä hanoihin ja suihkuihin. Olemme panostaneet mallistomme osalta erityisesti käyttömukavuuteen, sillä säästötoimien ei pidä haitata normaaleja vedenkäyttörutiineita.

 

Tavallisesti hana- tai suihkukohtaiset vedensäästöt ovat 20-60% luokkaa niin uusissa kuin vanhoissakin vesikalusteissa, mutta käyttömukavuus säilyy kuitenkin ennallaan. Vedensäästö on tosin terminä hieman harhaanjohtava, sillä suuremmat säästöt niin rahallisesti kuin ympäristöäkin ajatellen tulevat vedenlämmityksestä. Lämmin vesi kun maksaa noin kolminverroin kylmään verrattuna.

 

Hanojen osalta säästöpäivitys toteutetaan vain vaihtamalla vanha poresuutin vakiopainesuuttimeksi, joka sekoittaa ilmaa veden sekaan tehokkaammin. Virtaama tuntuu päivityksen jälkeen edelleen runsaalta, mutta vettä kuluu todellisuudessa selvästi vähemmän.

 

Suihkujen osalta riittää, kun lisätään vakiopainesäädin käsin kiertämällä letkun alkupäähän. Muutoksen jälkeen suihkunautinto on edelleen taattu, sillä virtaama rajoitetaan normin mukaiseksi.

 

Ota yhteyttä

 

Tilannekartoitus ja vinkit eivät maksa mitään, itse ratkaisutkin maksavat itsensä nopeasti takaisin.

Soita tai lähetä meille sähköpostia, niin kartoitamme tarpeenne ja säästömahdollisuutenne juuri teidän tilanteessanne!

 

Asiakaspalvelu

Puh. 040 520 5029

sähköposti: info@greonia.fi

tai

Huuto.net -tarjonta täältä >>

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>